Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- دبیرکل حزب سازندگی با بیان اینکه اصلاح طلبی اسم مستعار هیچ حزب و گروه سیاسی نیست، گفت: اصلاح طلبی به معنای جدید خود نهضتی است که پس از یک تاخیر 10 ساله ناشی از جنگ تحمیلی شکل گرفت و همه جریان های چپ و راست اصلاح طلب در دولت‌های هاشمی، خاتمی و روحانی کارگزاران هستند.

 غلامحسین کرباسچی روز پنجشنبه در سومین کنگره ملی حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: ما در هیات موسس این حزب، که از اول هم قرار نبود حزب باشد به این فکر می‌کردیم که کشور نیاز به کار دارد و برای تداوم کار و سازندگی ایران باید جلوی حذف یک جناح (هر جناحی) به وسیله جناح دیگر را بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در طلیعه ظهور کارگزاران با قهر جناح چپ و قدرت گرفتن جناح راست این فکر به وجود آمده بود که چپ برای همیشه حذف شده است و راست در یک قدمی قدرت مطلقه است. این تصور و تلقی از سیاست به نظر ما نادرست بود.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی افزود: می‌دانید که مرحوم هاشمی در آغاز معرفی دولت خود در سال 1368 اعلام کرد «کابینه من کابینه کار است». وی به شوخی گفته بود که من وزیر سیاسی انتخاب نکردم خودم به جای همه آنها سیاسی هستم! در حالی که معاریف سیاسی کشور از دو جناح در آن کابینه بودند: خاتمی، نوری، معین و... اما همین حرف آقای هاشمی از سوی جناح چپ آن زمان به خصوص لایه‌های جوان‌تر مورد انتقاد واقع شد و به سیاست زدایی تعبیر شد.
کرباسچی اظهار داشت: در حالی که یکی از شاداب ترین دوران سیاسی ایران همان دهه 70 بود. این شادابی را می توان در سیاست، فرهنگ، مطبوعات، اقتصاد و جامعه ایران یافت. بحث برانگیزترین فیلمهای سینمایی، رسانه‌های مکتوب و گروه‌های سیاسی در آن دوره شکل گرفت. از روزنامه سلام و نشریه عصر ما و ایران فردا تا همشهری و ایران و مجله کیان و مجله زنان در آن دوره منتشر شدند. مجاهدین انقلاب در همان دوره احیا شد. نطفه جریان ملی مذهبی شکل گرفت و آثار ادبی و هنری برجسته ای از توسط داریوش مهرجویی و بهرام بیضایی تا ابراهیم حاتمی کیا و بهروز افخمی در آن دهه تولید شد.
وی اظهار داشت: چون در آن زمان در بطن کار بودیم چندان رابطه علت و معلولی این پدیده را درک نمی‌کردیم. اما جامعه شناسان معتقدند هر رشد اقتصادی به رشد اجتماعی و در نهایت به رشد فرهنگی و سیاسی منتهی می‌شود و این کلیت مفهوم توسعه را تشکیل می‌دهد. آقای هاشمی بنا به هوش سیاسی خود این رابطه را فهمیده بود هر چند ممکن بود کسی نتواند دقیقا آن را به زبان روشنفکران بیان کند به خصوص که روشنفکران ما هم نوعا چپگرا و چپ زده بودند.
کرباسچی ادامه داد: روشنفکران نمی‌گفتند که چگونه توسعه و سازندگی به تکوین طبقه متوسط منجر می شود و قدرت گرفتن طبقه متوسط هم سبب می شود دموکراسی تقویت شود. نمی‌گفتند که فقر اتفاقا سبب رشد استبداد می شود و اگر به استبداد اشراف نینجامد به دیکتاتوری پرولتاریا هم نمی انجامد.
وی یادآور شد: ما کارگزاران را با این فکر ایجاد کردیم که تولید بنای توسعه و توسعه پایه آزادی است و تولید و توسعه فقط با حضور همه افکار و جناح های سیاسی قابل تحقق است. ما در مجلس پنجم مقابل حذف چپ ایستادیم و در مجلس ششم با پدیده حذف راست مخالف بودیم.
کرباسچی تاکید کرد: چپ روی و راست هر دو راه باطل است و ما هرگز در پی تاسیس یک جناح سوم نبودیم و هنوز هم در فکر این کار نیستیم اما همیشه این چپ روی و راست روی است که میانه روی را به شکست می کشاند. دقت کنید که ما با چپ و راست مخالف نیستم. هر جامعه ای نیازمند احزاب سوسیالیست یا محافظه کار است. آنچه بد است چپ زدگی یا راست زدگی و حذف چپ و راست به دست یکدیگر است.
وی تصریح کرد: ما از دولت سازندگی، دوران آقای هاشمی چهره ای آرمانی و رویایی ارائه نمی کنیم. حتما به دهه 70 انتقادات بسیاری وارد است. شاید توجه نداشتن به مفاهیمی چون تامین اجتماعی به عنوان معیار و ملاک عینی عدالت اجتماعی، عدم تفکیک آزادسازی از خصوصی سازی، بی توجهی به برخی رانت‌ها و فسادها و عدم توجه به روشنفکران سیاسی ایرادات آن دوران باشد اما جوهر حرف آن زمان درست بود: راه آزادی از سازندگی می گذرد. تا کار نکنیم حرف بی فایده است.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی گفت: دموکراسی یک کالای لوکس و تشریفاتی نیست که ما یک سال را صرف ترتیبات برای انتخاب شهردار تهران کنیم و نتوانیم ثبات اجرایی و اداری در اداره یک شهر که مردم با هزار امید آن را به ما سپرده اند به وجود آوریم. زمان به سرعت سپری می شود.
کرباسچی افزود: دموکراسی برای ما طریقیت دارد یعنی ابزار کار آمدی ماست. من به صراحت می گویم چه در سطح نظام جمهوری اسلامی، چه در سطح دولت و قوه مجریه و چه در سطح جبهه اصلاحات فقط و فقط با کارآمدی است که می‌توان مشروعیت نظام، دولت و جبهه اصلاحات را نزد مردم حفظ کرد.
وی ادامه داد: دموکراسی بازی تقسیم قدرت نیست. هدف از سیاست ورزی هم بازی انتخاباتی نیست. هدف از انتخابات اداره کشور و خدمت به ملت است. مبادا آن قدر در بازی دموکراسی افراط کنیم که مردم بگویند صد رحمت به دیکتاتوری این خطری است که در انقلاب مشروطیت پس از یک دوره بیست ساله هرج و مرج به یک دوره بیست ساله دیکتاتوری انجامید.
کرباسچی اظهار داشت: آن چیزی که امروز در اثر چپ روی و سیاست زدگی (نه چپ گرایی و سیاست ورزی) در حال تکوین است دموکراسی نیست؛ آنارشیسم است و آنارشیسم بزرگترین خدمت را به توتالیتاریسم می کند و در واقع آنارشیسم جاده صاف کن توتالیتاریسم است.
وی افزود: ما در مقدمه منشور سازندگی سند مواضع کارگزاران سازندگی ایران نوشته ایم اگر چه اساس حکومت باید بر رضایت جامعه باشد و گرچه استقرار حکومت باید با انتخاب ملت صورت گیرد اما تداوم مشروعیت حکومت فقط با رضایت جامعه از عملکرد دولت ممکن است. بر این اساس سیاستمداران نباید تنها به انتخابات یا دیگر فرایندهای مشارکت سیاسی فکر کنند بلکه با توجه به اصول حکمرانی خوب باید کشور را به صورتی اداره کنند که کارآمدی دولت‌ها موجب تداوم و توسعه مشروعیت حکومتها شود.
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی تاکید کرد: حرف ما پس از دو دهه همان است که بود: «کار». زمانی احزاب کارگری، «کار» را فقط در نیروی کارگری خلاصه می کردند اما خطاب ما به کار آفرینان است. تا کارآفرین نباشد کارگر نیست و تا کارگر نباشد کار آفرین نیست.
وی ادامه داد: همه ما در برابر تولید و توسعه و ترقی و تعالی کشور مسئول هستیم همه ما چه در نظام چه در دولت چه در جبهه اصلاحات که از مردم رای می گیریم باید به مردم پاسخگو باشیم، هر کسی به قدر خویش.
کرباسچی افزود: مردم نمی پذیرند که ما به ضرب و زور استدلال و تبلیغات آنها را به پای صندوق رای بیاوریم بگوییم با همین قانون و با همین حاکمیت امکان کار وجود دارد. اما وقتی در دولت، مجلس و شهرداری قدرت را در دست گرفتیم بگوییم «نمی گذارند کار کنیم.»
وی افزود: من جناح مقابل را تبرئه نمی کنم. اما ما مقاومت آنها را می‌شناختیم که وارد این میدان شدیم. ما قدرت خود را می شناختیم که وارد این میدان شدیم. ما تجربه دولت مرحوم هاشمی و خاتمی را داشتیم که به دولت روحانی رای دادیم. پس عذری پذیرفته نیست. دبیرکل حزب سازندگی گفت: اصلاح طلبی اسم مستعار هیچ حزب و گروه سیاسی نیست. اصلاح طلبی به معنای جدید خود حرکتی و نهضتی است که پس از یک تاخیر ده ساله ی ناشی از جنگ تحمیلی و در امتداد انقلاب اسلامی از دهه ی 70 برای بازسازی و نوسازی ایران شکل گرفت و همه جریان های چپ و راست اصلاح طلب در دولت های هاشمی و خاتمی و روحانی کارگزاران هستند.
وی خاطرنشان کرد: ما باید هم به ملت و هم به حاکمیت کارآیی و کارآمدی خود را اثبات کنیم و با عدد و رقم و براساس معیارهای عینی و مادی به مردم ثابت کنیم که هدفمان از سیاست ورزی و انتخابات، خدمت به ملت است و نه انتخابات برای انتخابات و سیاست برای سیاست.

**بالا بردن کارایی نظام مهمترین وظیفه حزب کارگزاران است
محسن هاشمی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران پس از ارائه گزارشی از فعالیت یک ساله حزب کارگزاران مهمترین وظیفه این حزب را بالابردن کارایی نظام دانست و گفت: ما برای حضور در حاکمیت طرق مختلفی داریم که یکی از آنها مجلس شورای اسلامی است و یکی از ارکان کارآمدی علاوه بر مسائل اجرایی مسایل تقنینی است. پس از آن مسائل قضایی قرار دارد. ما باید در این سه جهت کارایی لازم را داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، سومین کنگره سراسری حزب کارگزاران سازندگی ایران امروز پنجشنبه هشتم آذر ماه در مرکز همایش های بین المللی رایزن تهران برگزار شد.
در این همایش شخصیت های سیاسی و فعالان حزبی شرکت داشتند و دبیرکل و اعضای حزب به ارائه نظرات خود درباره مسایل کشور پرداختند. غلامحسین کرباسچی، محسن هاشمی، حسین مرعشی، محمد عطریانفر، علی محمد نمازی و محمد قوچانی در این کنگره حضور یافتند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۰۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند

مسئول بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع، توانسته‌اند خدمات ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار استان ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تبریک سالروز تشکیل بسیج سازندگی در توضیح برنامه‌ای این هفته، اظهار کرد: ۳۳۰ برنامه برای هفته بسیج از تاریخ ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه پیش‌بینی شده که تعدادی اجرا و تعدادی دیگر در حال اجرا است.

وی با اشاره به اهم فعالیت‌های بسیج سازندگی طی دو سال اخیر، افزود: بسیج در کنار سایر وظایف و مأموریت‌ها در راستای حفاظت و حراست از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی توانسته است با محوریت بسیج سازندگی و با به‌کارگیری تمام امکانات و تجهیزات در مناطق محروم و کم‌برخوردار اقدامات خوبی در بحث خدمت‌رسانی بی‌منت و باافتخار داشته باشد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این سازمان در استان با به‌کارگیری ۲۲۰۰ گروه جهادی تخصصی و عمومی با همکاری و مشارکت بسیج سازندگی نواحی توابع توانسته خدمات خوب و ارزنده‌ای به مناطق محروم و کم‌برخوردار داشته باشد.

خزایی اضافه کرد: احداث و مرمت بیش از ۱۳۰۰ پروژه منازل نیازمندان، مساجد، غسالخانه‌ها، خانه‌های عالم روستایی، ساخت و مشارکت در ترمیم ۲۰۰ واحد کمیته امداد، آسفالت بیش از ۳۰ کیلومتر راه روستایی با مشارکت اداره کل راهداری استان، ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل نیازمندان و سایر امکان مورد هدف انجام شده است.

وی تصریح کرد: توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم‌التحریر، اهدای بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف، کمک به آزادسازی بیش از ۱۷۰۰ زندانی جرایم غیرعمد، تهیه بیش از ۹۰۰۰ متر فرش سجاده‌ای برای مساجد روستایی و محلات کم‌برخوردار، نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی با هدف اشتغال پایدار به عنوان بخشی از خدمات این سازمان در حوزه غیر عمرانی است.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، اضافه کرد: سازمان بسیج سازندگی استان طی سال گذشته برای بیش از ۱۸۶۰ نفر شغل‌های خرد، خانگی و کارگاه‌های تولیدی پایدار ایجاد می‌کند.

خزایی در خصوص سهم بسیج سازندگی استان با اشاره به اعتبارات سال ۱۴۰۲ مربوط به جز ۲ بند «ب» تبصره ۱۶، گفت: تاکنون با پرداخت بیش از ۱۴۵ میلیارد تومان تسهیلات توانستیم برای بیش از یک‌هزار نفر در استان شغل‌های پایدار ایجاد کنیم.

وی افزود: ایجاد ۱۵۰۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۸۹ تعاونی بسیج از دیگر خدمات بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در راستای ایجاد اشتغال پایدار در سطح استان انجام شده است.

کد خبر 751078

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • حج رزمایش قدرت سیاسی جهان اسلام در برابر زیاده خواهان است
  • وجود ۵۰ گروه جهادی در شهرستان رودان
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند