Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@23:08:53 GMT

درمان آسم با سم زنبور عسل!

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۱۱۲۸

یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران سعی دارند بیماری آسم را با کمک سم نوع خاصی از زنبور عسل درمان کنند. ناطقان: به نقل از مجله ادونسد ساینس نیوز، شاید روزی بتوان از فناوری "آر.ان‌.ای خاموشگر"(siRNA) برای درمان اختلالات ژنتیکی استفاده کرد. برای درمان برخی از بیماری‌ها، باید ژن‌های خاصی در سلول‌های مورد نظر مانند سلول‌های تومور زا خاموش شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوری آر.ان‌.ای خاموشگر، ظرفیت بالایی دارد تا برای این هدف از آن استفاده شود.

برای پیشرفت در حوزه این پژوهش، باید سیستم قابل اطمینانی ابداع شود که بتواند آر.ان‌.ای خاموشگر را به غشای سلول برساند و سپس آن را آزاد کند. در هر دو مرحله، موانع قابل توجهی بر سر راه وجود دارد.

یک گروه بین‌المللی از پژوهشگران در سال ۲۰۱۶، سیستمی برای آر.ان‌.ای خاموشگر ابداع کردند که تمرکز آن، بر رساندن سلول‌های تی فعال در ریه برای مقابله با آسم بود اما استفاده از این سیستم به دلیل کم بودن میزان بار مفید منتقل شده به محل مورد نظر، متوقف شد. این گروه در پژوهش جدید خود، قابلیت‌های "ملیتین"(melittin) و تأثیر آن را در کمک به آزاد کردن آر.ان‌.ای خاموشگر مورد بررسی قرار دادند. ملیتین، ترکیبی است که در سم "زنبور عسل اروپایی" یا "زنبور عسل غربی"(Western honey bee) وجود دارد.

ملیتین به خاطر داشتن پی‌اچ نسبتاً کم هنگام رساندن هدف مورد نظر به سلول، می‌تواند غشای سیستم را از بین ببرد. محیطی که بیشتر اسیدی است، سم را فعال می‌کند و غشای سیستم را از بین می‌برد تا به جای آن، آران‌ای خاموشگر آزاد شود.

این گروه پژوهشی برای اثبات تأثیر سم زنبور عسل در آزاد شدن آران‌ای خاموشگر، آزمایش‌های بسیاری انجام دادند. تصویر پایین می‌تواند عملکرد این سیستم را به شکل برجسته‌تری مشخص کند. هنگامی که غشای سیستم در یک سلول از بین برود، سلول به رنگ سبز شفاف درمی‌آید و اگر غشا از بین نرود، رنگ قرمز جای آن را می‌گیرد.

از بین بردن غشای سیستم، گام خوبی در این بررسی به شمار می‌رود اما آزمایش واقعی باید در مورد بار مفیدی که سلول از آن استفاده می‌کند صورت بگیرد. پژوهشگران، سیستم خود را با "پلاسمید"(plasmid) بارگیری کردند که بیان "پروتئین فلورسنت سبز"(GFP) را انجام می‌دهد و آن را به سلول اضافه می‌کند. نتایج آزمایش‌های صورت گرفته نشان می‌دهند که سیستم جدید کمک می‌کند تا بیان پروتئین فلورسنت سبز به مقدار بیشتری صورت بگیرد.

پژوهشگران امیدوارند که این پلتفرم جدید بتواند به تغییرات قابل توجهی در بیان ژن صورت گرفته در سلول‌های ریه منجر شود و روش‌های جدیدی برای درمان آسم ارائه دهد. منبع: ایسنا برچسب ها: درمان ، آسم ، زنبور عسل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان آسم زنبور عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرج و مرج و ازدحام غیرمعمول در برخی فرودگاه‌های انگلیس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، برخی گزارش‌های تائید شده از هرج و مرج و ازدحام غیرمعمول در برخی فرودگاه‌های انگلیس از جمله فرودگاه‌های هیترو، گاتویک و منچستر خبر می‌دهند.

در این ارتباط گفته شده است که خرابی سیستم گیت الکترونیکی در این فرودگاه‌ها باعث ازدحام و هرج و مرج شده است.

وزارت کشور انگلیس هم با رد حملات سایبری اعلام کرد که هیچ نشانه‌ای از فعالیت مخرب سایبری در پس اختلال در سیستم‌های پورتال الکترونیکی فرودگاه‌ها وجود ندارد.

در حال حاضر برخی پروازها در انگلیس دچار تأخیرهای غیرمعمول شده و گزارش‌ها از توقف فعالیت عادی بخش‌هایی از فرودگاه‌های این کشور حکایت دارد.

جزئیات بیشتری در این ارتباط گزارش نشده است، هرچند وزارت کشور انگلیس در تازه‌ترین بیانیه خود اعلام کرده است که سیستم پورتال الکترونیکی پس از اختلال در آن به دلایل فنی به کار خود بازگشته است.

کد خبر 6099949

دیگر خبرها

  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • ابداع سلول خورشیدی آبدار
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • هرج و مرج و ازدحام غیرمعمول در برخی فرودگاه‌های انگلیس
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • هفته اول مه؛ از آلرژی های مزاحم تا اثرات ورزش بر سلول‌های بدن
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی