Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،راضیه سادات میرمعینی,مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی همدان با تشریح بیماری آسم و علل آن، افزود: آسم یک بیماری عفونی و مسری نیست، اما عفونت های تنفسی می توانند موجب بدتر شدن شرایط این بیماری شود.

او با بیان اینکه مبتلایان به آسم باید در شرایط حاد بیماری از ورزش کردن خودداری کنند، اظهار داشت: استفاده از اسپری برای درمان آسم، تاثیری در رشد و یا قد کودکان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی همدان ادامه داد: درمان های جایگزین نظیر هومیوپاتی، طب سوزنی، حجامت، طب سنتی و داروهای گیاهی و استفاده از ترکیباتی نظیر «عنبر نسارا» و مصرف مکمل ها نظیر ویتامین‌ها تاثیر ثابت شده ای بر درمان آسم ندارند.

میرمعینی گفت: علائم آسم در طی زمان تغییر می کند و گاهی بیماران ممکن است بدون علامت باشند همچنین هر چند اختلالات روحی روانی مانند اضطراب و افسردگی می تواند باعث تشدید آسم شوند اما آسم یک بیماری روحی روانی نیست.

او اظهار داشت: آسم یک بیماری مزمن است بنابراین بیماران باید داروهای خود را طولانی مدت استفاده کنند و استفاده از دود اسپند نیز نه تنها تاثیری در پیشگیری از ابتلا به آسم ندارد بلکه دود هرگونه ماده سوختنی می تواند سبب تشدید علائم آسم شود.

مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی همدان ادامه داد: دود سیگار و سایر مواد دخانی از مهمترین علل بروز و تشدید علائم بیماری آسم است، در عین حال استفاده از ادویه جات، فلفل، غذاهای آماده و کنسروی نیز موجب ایجاد و تشدید آسم و آلرژی می شود.

میرمعینی، چاقی را یکی از عوامل مهم در بروز علائم آسم دانست و گفت: هوای آلوده نیز حاوی مواد شیمیایی متعددی است که موجب بروز و تشدید علایم در بیماران مبتلا به آسم می شود، به گونه ای که می توان گفت ذرات گرد و غبار، مواد شیمیایی، بخار و گازهای مضر موجود در محیط کار از علل اصلی ایجاد بیماری آسم شغلی به شمار می روند.

او تاکید کرد: جلوگیری از رطوبت منزل در کنترل بیماری آسم موثر است همچنین عوامل حساسیت زای حیوانات نظیر پر، مو یا مدفوع حیوانات خانگی از علل ایجاد و یا بدتر شدن علائم آسم هستند بنابراین باید از نگهداری حیوانات خانگی و دست آموز در محیط داخل منزل خودداری شود.

مدیر گروه بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی همدان، سرفه های طولانی بیش از چهار هفته، خس خس کردن مکرر سینه، تنگی نفس و احساس سنگینی در قفسه سینه را از مهمترین علائم ابتلا به بیماری آسم دانست و از بیماران خواست تا از کاهش یا قطع مصرف خودسرانه داروهای کنترل کننده آسم پرهیز کنند.

منبع ایرنا

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری آسم شیر مادر کودکان پزشکی همدان بیماری آسم علائم آسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۸۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند

این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند

دیگر خبرها

  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • این محرک‌ها بیماری آسم را تشدید می‌کنند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید