Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مدیکال اکسپرس، بر اساس یک مطالعه بزرگ که توسط دانشگاه کالیفرنیای جنوبی انجام شده است، مبتلایان به آسم که بیماری خود را به خوبی تحت کنترل دارند پیامد‌های شدیدتر کمتری نسبت به افراد مبتلا به آسم کنترل نشده دارند.

یافته‌های منتشر شده در مجله آلرژی و ایمونولوژی بالینی در عمل نشان می‌دهد که بیماران مبتلا به آسم به ویژه کسانی که به مراقبت بالینی احتیاج دارند، باید در طول همه گیری کووید-۱۹ به مصرف دارو‌های آسم خود ادامه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژانگهوا چن، سرپرست تیم تحقیق و استادیار علوم جمعیت و بهداشت عمومی در دانشکده پزشکی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی می‌گوید: هر کسی که مبتلا به آسم است باید با پزشک خود مشورت کند تا اطمینان حاصل شود که بهترین درمان را برای آسم خود دریافت می‌کند که منجر به کنترل بهتر آسم شده و احتمال پیامد‌های شدید کووید-۱۹ را کاهش می‌دهد.

همکاری به محققان فرصتی داد تا تاثیر اختلالات تنفسی را بر پیامد‌های کووید در جمعیتی با دسترسی برابر به مراقبت‌های بهداشتی ارزیابی کنند.

محققان اطلاعات مربوط به ۶۱ هزار و ۳۳۸ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ را با استفاده از پرونده پزشکی الکترونیکی از Kaiser Permanente Southern California از ۱ مارس تا ۳۱ اوت ۲۰۲۰ جمع آوری کردند. میانگین سنی ۴۳.۹ سال بود. ۵۴ ٪ زن و ۶۶ ٪ نژاد/قومیت اسپانیایی داشتند.

از کد‌های پزشکی برای تعیین اینکه آیا این بیماران قبل از تشخیص کووید-۱۹ مبتلا به آسم یا بیماری انسدادی مزمن ریوی بوده‌اند، استفاده شد. محققان همچنین داده‌ها را جدا کردند، گروه «فعال» مربوط به بیمارانی بود که طی ۱۲ ماه گذشته برای آسم ویزیت بالینی داشته‌اند و گروه «غیرفعال» مربوط به افرادی که اینگونه نبوده‌اند.

در مجموع ۲۷۵۱ بیمار در گروه آسم غیرفعال در مقابل ۲۷۷۵ در گروه فعال بودند. علاوه بر این ۸۲۰ بیمار سابقه COPD داشتند. بیماران در گروه آسم فعال در مقایسه با افرادی که سابقه آسم یا COPD نداشتند، شانس بسیار بالاتری برای بستری شدن نیاز به حمایت تنفسی شدید و بستری در ICU ظرف ۳۰ روز پس از تشخیص کووید-۱۹ داشتند.

سابقه COPD با خطر بالای بستری شدن در بیمارستان، نیاز به حمایت تنفسی شدید و مرگ در ۶۰ روز پس از COVID-۱۹ همراه بود. به طور قابل توجهی محققان احتمال مرگ و میر بالاتری را در ۶۰ روز برای گروه فعال آسم مشاهده نکردند.

آنی ژیانگ، نویسنده دیگر این مطالعه نیز می‌گوید: این مطالعه فراتر از بررسی تاثیر آسم بر پیامد‌های کووید-۱۹ بود و در عوض بر نحوه تغییر پیامد‌های آن برای بیماران مبتلا به آسم بسته به سطح کنترل آسم متمرکز شد.ما همچنین دیدیم که حتی در بیماران مبتلا به آسم فعال، اگر از دارو‌های آسم استفاده می‌کردند، احتمال بدتر شدن نتایج کووید-۱۹ کاهش می‌یافت که نشان می‌دهد این دارو‌ها چقدر اهمیت دارند.

بیشتر بخوانید

توصیه‌های کرونایی برای مبتلایان به آسم

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری آسم ویروس کرونا مبتلا به آسم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۵۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • توصیه‌هایی برای بیماران مبتلا به فشار خون (فیلم)
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن