Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@19:53:06 GMT

رابطه میان خشکی چشم و آسم چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۵۲۴۹

رابطه میان خشکی چشم و آسم چیست؟

افرادی که دچار آسم هستند، در مقایسه با افرادی که آسم ندارند، ممکن است در خطر بالاتری از ابتلا به خشکی چشم قرار داشته باشند.

در این پژوهش که به وسیله «مرور سیستماتیک» به انجام رسید، محققان به دنبال ارزیابی بیشتر میان بیماری خشکی چشم وآسم بودند؛ چرا که طبق اطلاعات آن‌ها پیشتر هیچ متاآنالیز قبلی در این زمینه به انجام نرسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس یک مرور سیستماتیک که نتایج آن در نشریه «BMJ Open» (از نشریات با دسترسی آزاد) به چاپ رسیده، با استفاده از یک مدل تصادفی، محققان دریافتند در میان گروه افراد مبتلا به آسم، شیوع قابل توجه تری از خشکی چشم در مقایسه با گروه کنترل دیده می‌شود؛ هرچند به خاطر کمبود اطلاعات، نمی‌توان به شکل دقیق از ارتباط آسم و انواع مختلف بیماری چشم سخن گفت.

گروه کنترل در آزمایش‌ها به طور معمول شامل شرکت کنندگانی می‌باشد که در طول آزمایش، درمانی را دریافت نمی‌کنند. گروه کنترل به عنوان یک معیار عمل می‌کند و برای محققان این مزیت را به همراه دارد که گروه آزمایش را با گروه کنترل مقایسه کنند.

پژوهشگران در پایان این تحقیقات اعلام کردند: نتایج متاآنالیز نشان می‌دهد بیماران مبتلا به آسم با خطر بیشتری از ابتلا به بیماری خشکی چشم در مقایسه با آن‌هایی که دچار آسم نیستند، روبرو هستند و از این رو بایستی این افراد از عوامل خطرزا جلوگیری کرده و پیشگیری از بیماری خشکی چشم را بهبود بخشند.

خشکی چشم یکی از ناراحتی‌های شایع چشم است و در زمان کاهش رطوبت چشم و یا زمانی که اشک قادر به فراهم کردن رطوبت کافی برای چشم نیست، رخ می‌دهد.

منبع: drug topics

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خشکی چشم آسم رطوبت چشم گروه کنترل خشکی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۵۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • نخستین داروی رشد مجدد دندان در جهان آزمایش می‌شود
  • ساخت گونه ای جدید و بسیار خطرناک از ویروس ابولا توسط دانشمندان چینی
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌های مغزی
  • دستیابی محققان به یک هدف درمانی جدید برای کنترل آسیب‌ های مغزی
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند